Om

Kennel Happy Ivy's

Detta är jag

Jag heter Marie Nilsson och driver kennel Happy Ivy, sedan 1995. Min första valpkull var en labradorkull, som sedan följdes av några corgi kullar, min första chihuahuakull föddes 2001.

 

Nu har jag förmånen att kunna få börja om med corgi igen vilket jag är mycket glad över.

Dels har jag Dideriksen's Chanel boendes

här hemma som är ett barnbarn efter min egna Zodia's Gotlandia for Happy Ivy, Stina. Nu har jag även fått förmånen att få låna en tik Zodia's Lovis av Christina Eriksson som förhoppningsvis kommer att ge mig en alldeles egen ny corgi och start på en ny corgi era.

Min främsta målsättning är att föda upp mentalt sunda och rastypiska hundar. Det sker i hemmiljö och i mindre skala, för att hinna med alla individer på bästa sätt och även för att vara tillgänglig för mina valpköpare.

 

Är ni intresserad av att få veta mera, är ni välkomna att höra av er till mig. Gärna via mail som en inledande kontakt, dock säljer jag inga valpar via något kösystem, utan endast till personer som jag finner lämpliga.

 

Jag är medlem i Svenska Welsh Corgi klubben och Svenska kennelklubben.

 

Welsh Corgi Pembroke

Här kommer snart lite mera text......

 

Welsh corgi pembroke är en hundras från Wales i Storbritannien. Det är en lågställd boskapshund som använts för att vakta och valla får, nötboskap och ponnyer genom att nafsa dem i hasorna.

 

 

 

Läs mer om rasen här:

http://www.skk.se/hundraser/welsh-corgi-pembroke/

 

 

" Welsh Corgi Pembroke"

Läs mer på min blogg

 

Kontakt:

marie@happyivy.se

 

Mina hundar